Jag kan i teorin men i praktiken blir de skit

Tisdag och veckans första jobbdag. Börjat med att gymma, tvätta, laga mat och äta. Men i eftermiddag väntar jobb och sen är de jobb resten av veckan som gäller! Inte jätte taggad men jobbar bra tider så ändå nöjd. Eller ja imorgon jobbar jag heldag så då blir de nog vilodag från gymmet. Därför känns det så skönt att ha gjort massor av matlådor nu idag och tvättat. Älskar när man har de klart och känner att man kan slappna av.

Så nu ska jag passa på att vila. Dagen har börjar lite virrigt. Glömde först ta min medicin och sen när jag kom till gymmet hade jag glömt ta med skor. Alltså benpass på schemat och inga skor med. Men det var bara att bita ihop och köra. Mark och benspark gick ju bra men utfallen var svåra, fick ta av mig strumporna för att inte glida ut i spagat.
Men har en sak som tynger mig lite. Kämpar på med mina marklyft som aldrig varit min starkaste sida men som känns bättre nu och jag kämpar på för att bli duktig. Men behöver era bästa tips på vad jag ska tänka. Mest vägen upp jag har svårt med! Kan ju i teorin men i praktiken blir de för svårt och hur mycket jag än tänker så går de inte att få de att flyta bra. Känns skittråkigt speciellt när jag vet men inte kan ändra haha. Behöver nya tankesätt så tipsa mig gärna om knep som har fått dina spärrar och felsteg att släppa!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229