Jag började gråta på jobbet.

Ja igår var sjätte dagen på jobbet och jag var minst sagt utmattad och trött. Typiskt nog kom såklart mitt färska ex in och handlade och tog kassan bakom mig. Blev såklart frågor och sådär från arbetskollegor och då rann de över för mig. Det är typ de värsta, när man bara vill tänka på något annat men det finns där och då i stunden så man påminns om de och pratar om de. Trodde inte det var så jobbigt men där och då i stunden var de otroligt tufft och jag började gråta. Underbara kollegor löste mig och lät mig gå ut och hämta kraft och föröka tänka på annat.
Kände mig så sviken, kränkt och bortvald när han då dessutom inte valde min kassa. Trot eller ej så hade det nog ändå känts bättre om han kommit till mig så jag ändå kunde uppleva att han inte på något sätt ville vara ovänner! Men men, förstår hans val också och förstår mina kollegor som undrade eftersom de visste om han men inte visste de var slut, det var ju så nytt. Shit happens men livet går vidare. Det känns ändå skapligt okej. Det fanns saker i förhållandet som jag saknade så det var inte helt katastrof att det blev som de blev. Jag har önskemål om fler saker som han inte kunde ge mig tyvärr!

Nu är de la dags för tinder och dejting igen... väntar nog ett tag. Inte speciellt sugen på de just nu. Enda jag vill fokusera på nu är träning och sociala medier, vill även starta en hemsida så det ska jag kika på dessa dagar när jag är ledig tänkte jag, de blir kul!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229