Jag blir glad när jag är glad + dagens pass

Har precis kommit in efter att ha legat ute i solen en stund och njutit. Underbart väder men nu kände jag att jag ville gå in och hur skönt det var. Haft ett sånt sjukt svettigt pass på gymmet denna förmiddagen. Efter frukost cyklade jag till gymmet och körde tio minuter uppvärmning innan jag körde igång.

Knäböj 3x12
Dippa tå 3x20

Utfallssteg 3x12
Kick back med gummiband 3x12

Lårcurl liggande 3x10 + drop

Hip thrusters 3x12
Musslan 3x12

Höft abduktion 3x12
Kick back 3x15

Ryggresningar 3x12

Avslutade hela passet med en halvtimme på bandet. Skrev nog lite om att benen tidigare i veckan känts så tunga och nästan krampande när jag gått men idag kändes det riktigt bra. Benen var pigga och jag kunde höja hastigheten idag. Så så kul och skönt och samtidigt var det otroligt svettigt.

Nu är jag hemma och är bara så nöjd med att bara må bra. Så glad att jag kan njuta av livet och glad att jag mår bättre än i helgen. Samtidigt som att ångesten fortfarande är där så har jag haft en bra dag på gymmet och försöker att njuta av livet istället. Blivit mer taggad för att gå all in på tävlingen. Hade ett riktigt down i helgen men det börjar gå upp igen och jag hoppas det blir toppen igen. Anledningen till att jag dessutom då har en del ångest tror jag är för att jag har PMS och snart ska ha mens. Brukar du få de?

Nu försöker jag få ihop någon eller några som vill med ut en promenad och kanske också gå och spela lite volleyboll! Det är ju riktigt roligt så hade verkligen varit grymt att göra det idag. Det är underbart väder så en kväll nere vid stranden med lite bollspel det hade vart riktigt kul. Får se om det blir något med de. Blir nog i alla fall en promenad.
Har ni provat celsius nya? Alltså riktigt riktigt god! Underbar faktiskt. Rekommenderar!! Kommer absolut köpa igen. Dessutom är den sjukt söt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229