Jag blev rånad

Det jag aldrig någonsin trott jag skulle vara med om hände. Det är så sjukt och helt ofattbart och det tog mig en stund innan jag faktiskt förstod vad som hade hänt.
Jag satt i kassan i vanlig ordning och in kommer en man, fram till kassan. Ställdes sig nära, lutade sig fram över kassan och sa åt mig att öppna kassalådan. Ja helt plötsligt efter kanske fyra års tid i kassan varav ett halvår där jag jobbar nu så har detta aldrig hänt mig innan. Jag kände när han kom fram att det var något som var fel och han bad mig då att öppna kassalådan och jag helt stum gjorde precis som han sa. Han frågade då vart pengarna var och jag sa till han att de är inlåsta. Han frågar om jag driver med han men jag fick igen förklara att vi inte kan komma åt pengarna. Han roffade åt sig en del lotter innan han lämnade och stack därifrån. Skönt att han ändå inte hade vapen, försökte attackera eller hotade med något. I stunden kom det så lindrigt undan så jag var väldigt lugn och samlad. Var nog chockad eftersom jag knappt kände mig rädd. Förstod nog inte riktigt. Inga problem och jag satt kvar i kassan men sen när jag skulle hem, där var poliser, Securitas och allt blev så verkligt och man förstår att det kunde gått mycket värre och det faktiskt hände på riktigt så sköljer de över en. Tårarna rann och även om jag inte kände mig rädd eller orolig så blev det bara mycket när de la sig och adrenalinkicken gick ur.
Sjukaste jag vart med om och det får man väl se som erfarenhet rikare. Har inget direkt mer att säga om de, ville bara berätta eftersom jag fått hundra frågor från alla runt om mig om detta. Så hoppas ni tyckte det var lite spännande läsning. Jag hoppas vi slipper vara med om detta någonsin igen. Aldrig någon får uppleva detta igen.

Var så glad över att det var fredag imorgon, igår då haha men hade en konstig känsla i kroppen i början av jobbpasset. Fick som stress påslag, kände mig obekväm och fick oro i kroppen. Men försökte komma in i jobbet eftersom jag var lite ovan efter att nästan varit ledig en vecka. Så jobbade på och försökte tänka på annat och ha kul. Så när allt väl kändes bra igen så händer detta.

Men jag mår bra och är lugn efter händelsen. Så önskar er en skön fredag och trevlig helg! Ska jag försöka ha.

Härligt att få ett paket denna fredag. När allt är lite konstigt och man inte kan greppa vad som händer.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229