Jag är så jävla taggad

Nu är söndagen överstökad och jag är riktigt taggad på att börja en ny vecka. Längesen mitt mående vad såhär bra. Riktigt glad och hög på livet. Njutning till max och sluta tänka, underbart. Dagen idag har dessutom varit helt underbar. Började nere på stranden vid elva med att SUPá Det fanns tillräckligt med brädor så även vi ledare kunde vara med och leka lite. Fick verkligen känna mig som ett barn igen när jag låg ute i havet och plaskade en timme. Ja jag kan ju ha världens sämsta balans haha så jag stod inte upp på den mycket. Provade att vindsurfa för några år sedan och minns hur svårt det var. Var överlycklig om jag fick upp seglet.

Nu har i alla fall kvällen kommit och jag har haft en lugn eftermiddag och trot eller ej men har sovit en timme i eftermiddag också! Ja jo jag vet, jag har sovit på eftermiddagen typ varje dag denna veckan. Skyller på att man blir så trött av solen och värmen och speciellt när man legat en hel dag på stranden.

Nu ska jag i alla fall ägna kvällen till att planera veckan och att även planera veckans träning. Ska köra igång med mitt vanliga träningsschema tänker jag fast jag kommer såklart inte kunna köra allt. Men planera en tid framåt och hoppas kroppen håller och går åt rätt håll! Är så fruktansvärt taggad på att komma tillbaka till gymmet och kötta på lite mer som innan jag fick ont, längtat efter denna dagen. Lyckats både paddla SUP och kasta lite gymnaster i havet i dag utan att få ont i ryggen så det känns väldigt skönt. Nu fortsätter resan med att skynda långsamt, då kommer detta bli riktigt bra. Så sååååå taggad!!

Riktigt go dag och visst har jag nog fått lite färg idag! Härligt är de.

Gillar

Kommentarer

freedomfights
freedomfights,
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
charlottahagg
charlottahagg,
Riktigt duktig är du! Verkligen inspirerande!! 😃
nouw.com/charlottahagg
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
åh tack snälla fina du! det betyder massor att få höra☺️☺️nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229