Jag använder herr deo

Var och gjorde mina fransar idag. Hos en ny tjej i stan. Alltid lite nervöst men jag är nöjd än så länge. Trodde innan att jag säkert inte skulle kunna somna eftersom jag träffade henne första gången men inte då. Jag somnade så gott och klev sen nöjd ut helt utan tidsuppfattning och blev chockad när jag sen såg att klockan bara var tre ungefär. Alltså det brukar ta minst 90 minuter men idag tog de typ 50 minuter. Helt otroligt! Skönt men förvånande och så blir man såklart lite skeptisk men jag är nöjd med resultatet nu och vi får se hur det ser ut om någon vecka.
Det var så ovant att öppna ögonen med massor av fransar nu. Inte haft det på så länge så kändes jättekonstigt, precis som första gången när man ser alla sina fransar som en svart keps över varje öga som ger en skugga. Men man vänjer sig! Och i å med att det gick så fort så gick jag på jobbet redan 15.50! Efter ett par timmar på jobbet tänkte man inte längre på fransarna.
Måste säga att det var en bra dag på jobbet och dagen överlag har varit dålig men jobbtimmarna har känts bra och varit roliga. Nu ska jag sova och ladda för ett benpass på gymmet imorgon! Underbart. Kände att jag hade lite träningsvärk i rumpan i morse så imorgon är den redo att mosas igen.

Förresten, jag köpte häromdagen en deo från herravdelningen i hopp om att den skulle vara lite starkare och stoppa svettningarna bättre? Vet någon om det är så? Nåja bara provat den idag men so far, so good. Får ge den några dagar till. Hoppas verkligen att den skulle kunna vara en ny favorit haha. Jag är en sån varm person så behöver något som sluter tätt alla svettkanalerna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229