Imangine listan!

Om jag inte hette Lydia skulle jag heta: När jag var liten ville jag byta namn till antingen Ronja eller mitt andranamn: Anna, men idag skulle jag inte byta namn, trivs bra med de. Det var faktiskt några som tyckte mina föräldrar skulle döpa mig till Ronja, eftersom jag föddes en stormig natt så som Ronja Rövardotter gör!

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: Ingen. Man hade inte varit lyckligare för man sett annorlunda ut.

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag: Alltid önskat att jag skulle kunna spela något instrument, aldrig gått i något sånt och lärt mig. Hade nog helst velat spela gitarr, men vill helst bara kunna de och ha naturlig talang för de haha, nog för jag vet hur dålig jag faktiskt är.

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag: Så svårt ju, jag är en sån som lyssnar på allt, en låt av varje artist typ. Helt omöjligt att välja, kan inte ens komma på ett band...

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: Träningskläder, inte ett plagg utan en egen kollektion, vore ju hur coolt som helst.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: Åka på semester med familjen igen som när man var liten. Blir aldrig av att hela familjen åker iväg och bara är med varandra.

Om jag fick ändra tre saker med mitt liv skulle jag:
Ha ett jobb som jag älskar, vara lyckligt kär och inte behöva oroa mig för hur mina nära och kära mår!

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: Hade antagligen vetat jobba med det jag pluggar till och helst ha något eget.

Om jag hade en superkraft skulle det vara: Kunna vara osynlig, så ballt. Och väldigt praktiskt och användbart för mig och absolut inte för någon annan.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: Bo i Göteborg tror jag, lite större stad men ändå nära hem.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: Kycklingwok!

Om livet tog slut på söndag skulle jag: Äta allt gott, umgås med de jag älskar, dela ut mina saker som jag äger och bara njuta, göra saker man älskar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229