Hur länge orkar du hänga i händerna?

Det såg mörkt ut imorse men sen blev det mixat sol och svarta moln medan de nu är helt grått ute. Så vad som händer? Inte mycket. Jag köttade igenom ett ryggpass imorse! Riktigt gött men vad klen man känner sig efter sjukdom! Inte alls samma vikter och reps idag men det tar sig. Igår körde jag faktiskt 4x4 på 90kg marklyft och då utan bälte och remmar. Det var jag dock nöjd med efter att ha vart sjuk så pass länge och borta från träningen. Känner mig fortfarande typ torr mellan hals och näsa som gör det obehagligt att svälja. Men det har jag väl snart snorat ut.
Hur som helst nöjd med dagens pass. Provade att hänga så länge det går bara rakt upp och ner i ett räck. En minut innan jag tog nytt grepp, fast då fortfarande hängandes. Höll mig kvar 1.45 innan jag satte ner fötterna i golvet. Inte för att det var tungt utan för att hunden på händerna kändes som den försvunnit. Men trodde typ jag skulle hänga 30 sekunder så jag var ändå nöjd med nästan två minuter. Det kommer jag kunna ta snart.

Nu började det faktiskt precis regna. Jag och Märta ligger i sängen och vilar middag lite. Funderar på om jag antingen ska ta ett ryck och städa och/eller åka och handla. Lutar mot att göra båda då klockan är så pass lite och jag inte har något för mig.

Vill typ åka och köpa godis och glass för det är semester haha. Men behöver shoppa mer färs, kyckling och ris så jag kan få till lite mer clean eat under semestern som start på någon sorts diet? Vi får se om jag orkar.

Så det var väl bara till att hugga tar i rummet och städa och dammsuga. Usch vad tråkigt det är men lika bra att passa på medan de är regn. Ska öppna fönstret på vid gavel innan jag svettas ihjäl!

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Du är så grym!! 💪🏽nouw.com/emmaakarlegrund
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Malin
Malin,
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229