Hur kan jag ens älska träningen så mycket?

Längtade till gymmet idag efter gårdagens vilodag. Viktigt att vila och vill jag att träningen ska gå bra så måste jag tvinga mig till att vila och ibland är det väldigt skönt att ha tid över till annat. Mitt senaste nya upplägg är att köra tre dagar med olika muskelgrupper, en vilodag och sen tre träningsdagar igen innan en vilodag och så rullar de på. Än så länge har jag precis börjat med de men känns riktigt bra än så länge. För några år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle längta till gymmet. Jag hatade gymmet, trivdes inte alls och tvingade mig till pass två-tre dagar i veckan även fast jag inte hade någon ork. Åt för lite och tränade bara för att jag var tvungen och tyckte inte de va roligt. Jag minns en gång när jag var helt utmattad och deppig och började gråta under passet. Detta har blivit en sån stor ändring på nu och jag älskar träningen. Hade aldrig trott detta för dessa år tillbaka när allt bara var krav och jobbigt för mig. Så glad att jag njuter av träningen nu och hittat de jag älskar nu.
Började dagen idag med bröst och sen axlar efter de. Passet startade med lutad bänkpress. Fick otroligt bra kontakt i den idag och det var dagens favorit. Körde 4x10 på 40kg! Härligt.

Håller du med??

Dagens pass:
Lutad bänkpress 4x10
Plan hantelpress 3x12
Hantelflyes 3x12
Kabelflyes 3x12
Axelpress/militärpress 3x10
Lyft åt sidan i maskin 3x10
Utåtrotation i kabel 3x12
Efter detta körde jag mina övningar från sjukgymnasten. Kom på på sista övningen att jag hade på 5kg tyngre än vad jag skulle. Hade inte ställt in vikten när jag kom dit...

Nu ska jag strax åka ner och lämna hunden hos föräldrarna innan jag åker och jobbar ikväll. 15-21 är mitt pass idag. Seeen är de fredagsmys och en lugn kväll som gäller.

Trevlig helg på er finaste och tack för att just du läser!

Gillar

Kommentarer

viktorhognas
viktorhognas,
Trevlig helg! Grymt inlägg 😊www.nouw.com/viktorhognas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229