Hur gammal tror ni jag är?

Bra lördag igår så att säga. Trots att jag var trött efter jobbet så vart jag sugen på att sminka mig och komma iordning. Så jag duschade och sminkade mig, med delvis nytt smink som jag köpte i Stockholm så det är ju alltid lite extra kul.
Så full face on innan jag åkte på afterwork med fina kollegor. Så så trevligt och så bra ordnat av chefer. Ah det blev en lyckad kväll även om jag stack hem tidigt för att orka upp denna morgonen och träna och sen jobba. Så det får bli när man vill hinna och orka med allt.
Kul fråga från en av cheferna igår var om jag var över 18år. Haha jag blev helt ställd. De måste kolla om de är minsta osäkra så de inte serverar alkohol till minderåriga. Men jag på 26 år förväntade mig inte de bara! Men tar de positivt, tycker bara de är kul.

Nu ska denna dagen rivstartas med frukost och sen blir de gymmet innan jobbet. Så det blir fullt ös, en lång dag på jobbet och sen en lugn kväll. Efter idag har jag konstigt nog semester!! Äntligen!

Gillar

Kommentarer

J
J,
Upp till en viss ålder vill man se äldre ut. 16-åringar blir alltid glada om någon tror de är 18, osv. Efter 20, 22 börjar de flesta vilja se yngre ut istället. Och särskilt över 30. Eftersom samhället förknippar skönhet med ungdom och har ett bäst före-datum på allt.
J
J,
De hade nog inte anställt dig om du inte var över 18 iaf, så hade jag tänkt...
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Haha vi har flera på jobbet som är under 18år, annars hade de ju inte behövt fråga nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229