Hög på livet

Godmorgon fina rara! Bästa dagen igår. Gjorde mig så glad och livslusten blommar. Efter en tupplur på 90 minuter på eftermiddagen. Sen var jag åter igen pigg och glad! Då kastade jag in mina rena kläder i garderoben innan jag packade allt jag behövde och åkte först en sväng till stan för att byta en sladd på Telia som va glapp i. Sen åkte jag till gymnastikhallen för en träning. En riktigt dunderträning blev det tillslut. Massa snurrande både skruvar och dubbla volter fram och bak. Riktigt roligt när gymnasterna är så taggade och vill köra på så man kan driva de vidare! Fantastisk kul träning och den gjorde min kväll så mycket gladare och lyckligare. Så tack alla för de. Både ledare och gymnaster.

Efter träningen åkte jag direkt till en kompis i Göteborg. Kollade en beckfilm på kvällen innan vi tog en kort promenad för frisk luft för att sen gå in och krypa ner i sängen.

Nu börjar vi dagen med frukost innan vi åker iväg till gymmet. Sen tar vi oss ett mellis innan vi ska iväg på spa. Hoppas och tror att detta kommer bli en bra dag!

Passande nog har man lite juligt kvar sådär lagom nu i midsommar! En av noccos bästa enligt mig, topp tre. Vilken är er favorit?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229