Hjälp mig med min onda fot! Flextion, hälsena, stretch, hugger...

Tror inte jag nämnt hur det gick för mig när jag var på vårdcentralen häromdagen. Träffade två sjukgymnaster där som kikade på min fot. Har problem med att den är stel och svår för dorsalflextion. Alltså i vardagsspråk att flexa foten. Den är märkbart stelare än min andra fot. Detta har börjat irritera mig mer och mer då den nu när jag kört lite gymnastik de senaste gör ont att springa med eller landa på. Det liksom hugger i framsidan.

Ingen kan säga hundra procent exakt vad det är så alla olika håll tror olika. Men när jag var hos vårdcentralen denna veckan så trodde de att det var eftersom min hälsena är stel. Så fick uppdrag att under en månad i alla fall stretcha hälsenan varje dag. Så börjat med de men nu kommer min fråga till er.
Jag ska alltså köra en klassisk vadstretchare med ett stort kliv bak. Men när jag gör detta så känns det framförallt på framsidan av foten, eller där foten viks på framsidan. Undrar bara om detta är dåligt/farligt eller om det bara är att köra på. Jag kan stå ut med att de gör ont och hugger till men vill inte göra de värre. Så har ni koll på fötter, har haft samma problem eller känner någon som vet så får ni gärna skriva till mig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229