Hiss och diss igen

Har en grov diss att bjuda er på denna underbara dag. Stötte på ett gäng grannar ute häromdagen varav där var en man som inte gillade katter, tyckte att man inte skulle ha de på vårt område och att han skulle slå de med en golfklubba i huvudet om de gick på hans tomt! Alltså kan man bli mer bitter, sur, missnöjd och misslyckad?? Blev så jävla arg på han. För mig är djur som mina barn och jag tror inte han skulle vilja att jag säger att jag vill slå hans barn eller barnbarn med ett basebollträ i huvudet. Nä fyfan. Oskyldiga djur dessutom som inte själva bestämt vart de ska bo eller nåt. Var på deras ägare i så fall, men helt ärligt kan du flytta till ingenmansland och bo där ensam.


Men vi ska vara lite positiva också. Jag hade en sån bra dag igår och var så lycklig i stunden bara. Har semester och idag är det dessutom fredag. Ser fram emot att idag åka till halmstad och prova deras gym. Sen ska jag lägga mig ensam på stranden och bara njuta och typ läsa en bok eller nåt. Var nere en sväng på stranden igår och det var helt underbart att bada. Lite kallt i början men väl i så ville jag typ inte gå upp igen.

Så nu åker jag och min vloggkamera ut på roadtrip och så hörs vi igen senare! Glöm förresten inte kolla min vlogg från i onsdags när jag var i kungsbacka. Finns på min youtube.

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så jobbigt med sura grannar!!!!😡
Hoppas du iallafall får en underbar dag, kramar
nouw.com/hannaemmy
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
ja eller hur!!🤬 nouw.com/lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
ha de fint du också!! Kram ☺️nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229