Hiss & Diss #32

HISS

Att våga lyssna på sin egna kropp. Jag har fått kostscheman, råd och myter från olika håll. Media som sprider skit och intalar en att man ska leva på en morot om dagen ungefär så.

Men efter att ha struntat i alla coacher och all media så har jag istället börjat lyssna på vad min kropp vill ha. Hur vill jag leva och vad mår min kropp bra utav?

Jag kräver nog mer mat än vad man snitt räknar ut att en tjej behöver. De kostscheman jag fått har jag gått konstant hungrig på. De har varit så coacherna frågar om jag äter allt och fortfarande vaknar på natten för att magen kurrar.

Men nu vägar jag boosta min kropp. Jag provar att ge den de den vill ha. Inte har de blivit sämre i alla fall. Jag ser snarare positiva resultat!

Lyssna på sin kropp, du känner den bäst!

DISS

Viktgalna på gymmet. Hade en insident på gymmet häromdagen när två killar körde bänk. Startade på 40 kg och trots att de inte kunde köra ens en ordentlig så gick de upp på 60 kg. Slutligen 70 kg och körde två reps där han böjde armarna ungefär så stången sänktes 1-2cm.

Alltså varför? Vad spelar de för roll vad du har för vikt om du ser ut som en idiot som inte vet vad du sysslar med? Skärpning.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229