Hiss & Diss #27

HISS

Hissar TRESemme schampoo och balsam. Har använt de tidigare men de är några år sedan. Så köpte de nu för någon månad sedan igen och jag älskar de! Alltså de gör håret så mjukt och härligt. Dessutom känns håret rent längre. Ah, har inget att klaga på. Salongskvalitet utger de sig för att vara och det är de verkligen.

DISS

Går lite emot mina principer att idag faktiskt dissa just strong. Ett klädmärke som jag varit lite ambassadör för och pratat om en del. Vill inte totalt rata de och säga att de är kasst för de är de verkligen inte. Men många av plaggen är väldigt små i storlekarna, vilket jag som är stor och lång tycker är jobbigt. Sen när jag har beställt större på andra så är vissa stora i storleken. Men också att jag skickade till de att min tshirt gick sönder första timmen och de skrev att jag skulle bli ersatt med en ny men ingen kom, de tycker jag är synd. Dessutom är det en engelsk sida så därav tycker jag det är jobbigt med returer och så vidare så inte brytt mig om sånt.

Något jag gillar är min ryggsäck från de, den använder jag alltid. Min rabattkod LYDIAEMAN10 funkar fortfarande om ni vill köpa något.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229