Hiss & Diss #26

HISS

Det är inte alltid lätt att komma på dessa sakerna varje vecka men det är ganska nyttigt att behöva komma på något positivt under veckan. Så denna veckan har jag valt att vara positiv mot mig själv! Ger mig själv en boost till mig och min kropp. Denna underbara kropp som är funktionell och gör så jag kan göra allt som jag älskar. Jag klarar av att träna, vara gymnastiktränare, leka med barnen, jobba, gå promenader och alla de saker som man ser som självklara men som hade varit svåra om man saknat en arm eller ett ben.

En annan sak som jag gillar med min kropp är att den är proportionerlig på ett sett som jag tycker om. Den har proportionerna som jag vill ha faktiskt även om jag är elak mot den ibland. Jag måste våga ge mig själv positiva tankar och sluta trycka ner mig själv för de sakerna som är mindre positiva. Fokus på allt som är bra.

DISS

Kommer idag dissa noccos nya julsmak. De släpper i år juläpple istället för skumtomte. Smakade den idag och det var inte min grej. Visste väl i och för sig de innan eftersom jag inte gillar äppledryck över huvudtaget men denna var riktigt stark och smakade stark cider. Ingen höjdare och jag saknar skumtomte!
  • Tips

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229