HISS & DISS #16 - internet?

HISS

Kommer denna vecka hylla en produkt som jag använt en hel del de senaste nu när det varit så varmt och det är absolut torr. Ett medel som man smörjer in på ren och torr hud i till exempel armhålorna, där jag använt de. Medlet gör sedan att man hållet torrt. Funkar otroligt bra och man får inga fula svettringar under armhålorna.

Viktigt att man har tvättat sig under armarna precis så man inte har deodorant under armarna men också att man låter det torka så att det inte är fuktigt under armarna. Har man glömt något av detta eller slarvat så kommer det kännas, tro mig. Det svider och kliar och sticks. Men när man väl fått det att verka bra så funkar det utomordentligt bra.

DISS

Detta är något som jag funderat på flera gånger hur de tänk och senast häromdagen när vårt internet la av. Ofta finns det så någon liten ruta som man han klicka i om man vill ha hjälp, klickar man då där så går det vidare till en internetsida och så står det att inte kan koppla upp till internet. Kan någon säga mig hur det går ihop? Vill man ha hjällp med att ordna sin internet anslutning och så måste man vara ansluten till internet för att kunna läsa informationen och hjälpen?? För mig går det inte ihop.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229