Helt död

Skitvädret fortsätter men vad gör det när man går i skolan fulla dagar hela helgen! Förmiddagen kändes hoppfull med sol och värme ute men sen återvände regn och rusk.
Har varit massor med nya saker i skolan idag, känns rimligt mindfucked och mör i hjärnan nu. Hela hjärnan är en enda gråzon nu. Kan likna sig med ett riktigt tungt benpass på gymmet, fast för huvudet, helt utmattad.
Har hämtat päronen på flygplatsen, äntligen hemma och ska få äta, vrålhungrig. Även ta bort smink och ta av jeans och bh, finns det något bättre?! Sen blir det sova, man blir orimligt trött av att sitta still hela dagen! Tröttare än när jag kört hårt på gymmet...
så sova känns helt rimligt nu. Man vill gärna plugga på de vi läst men det går inte att få in mer nu, man känner de sista timmen i skolan att huvudet är som förlamat!
Mat, sova, mat, bil, skola. Det är planen nu. Sen måndag är jag ledig, då blir det gymmet!! Äntligen lite träning, så blir huvudet piggt och jag kan gå igenom det vi haft genomgång på i skolan, förhoppningsvis känns allt mycket mer klart då och sorterat i hjärnan.

Hoppas ni har en bra helg! Känns konstigt att det är helg, glömmer de hela tiden när jag går i skolan, känns konstigt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229