Helkropp

Här ser ni min underbara ”skola”. Som egentligen är ett hotell där våra kurser hålls i en konferenslokal. Avklarat en ny dag av kommunikation, samtal och feedback med nöd och näppe. Nej inte direkt så men mycket personligt och känsligt som öppnas upp när man coachar varandra och det har väl delvis för mig varit en dag när jag öppnat mig och genom det lärt mig mycket om mig själv. Man behöver ibland säga det rakt ut till andra för att själv inse vad som är sant. Riktigt nyttigt och det har varit tre givande dagar. Men imorgon går vi över på nästa ämne och förhoppningsvis mindre tårar och mer självsäkerhet!

Nu har jag precis kört av mig lite energi på gymmet hör på hotellet. Eftersom det blir nio dagar av plugg och utan sin egen träning så tänkte jag passa på nu medan vi slutade redan vid fem idag. Så ett kort pass av helkropp var tanken. Men fick kör igenom lite ben, bröst och rygg i alla fall! Skönt att gå in lite endorfiner i kroppen, annars blir jag lätt deprimerad efter dessa dagarna instängd utan gym.
Nu ska jag hoppa in i duschen innan lite käk och sen rulla till en kompis här i Göteborg för att slagga där! Så skönt att slippa köra hela vägen hem ikväll och hit imorgonbitti!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229