Helgkaos

För några dagar sen fick jag frågan om jag kunde komma in tidigare till jobbet idag och därav försvann all fritid och jag hann inte med speciellt mycket denna dagen. Började faktiskt med min fantastiska guacamole idé. Gjorde en stor sats och frös in.
Sen var det dags att ha möte med en tjej som skrivit till mig på instagram och vi hade ett jobbmöte. Lite framtid och eventuellt samarbete med de. Låter riktigt lockande och kul. Ett möte till imorgon så då kan jag passa på att ställa fler frågor och hinna läsa på innan dess förhoppningsvis.

När detta väl var klart dödade jag en timme med att spela sims och göra matlåda innan jag åkte till jobbet. Cyklade dit för första gången på en vecka!! Lyx! Verkligen saknat att kunna ta cykeln överallt. Man blir så låst utan den möjligheten om man inte har bil. Nåväl nu är de på väl så jag snart kommer kunna cykla på riktigt igen. Ännu kan jag inte ta backar och sådär.

Jobb hela långa dagen innan jag åkte hem och käkade nachos med guacamole! Alltså mums! Har dessutom blivit så förkyld så hoppas att vitlöken dödar alla bakterier nu.
Måndag imorgon och jag ska träna och jobba. Ett ryggpass på morgonen och jobb på eftermiddagen.
Hoppas ni haft en underbar helg. Jag har jobbat hela helgen och ser fram emot en ny vecka.

Alltså dessa nya riskakorna, drömmen!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229