Helgen är här! Andra lediga

Det är helg! Gårdagen på jobbet gick i slowmo. Så sjukt segt men nu är de gjort och jag har ledig lördag och söndag. Börjat denna dagen med lite sovmorgon. Eller gick upp tidigt och åt men sen somnade jag om som den lilla tröttnisse jag är.
Väl på gymmet blev jag den som inte kunde sluta tycka folk var dumma i huvudet och körde så jävla fel på allt. Började i dörren när de kom en mamma med sina två barn och jag höll kvar dörren för de när jag gick in, bara att hon aldrig tog över dörren och de kunde ju liksom inte gå in för jag stod i öppningen men jag hade inte längre armar så kunde inte hålla den mer så fick släppa dörren på barnet för jag tyckte Mamman var så jävla trög och handligsförlamad som inte kunde ta emot.
Väl i gymmet sen så var de för många som lekte starke adolf. Så dålig teknik och massa specialare, självklart några bra men många som körde skevt och la ändå på mer vikt! Nä ingen höjdare.

Personligen kände jag mig trött i kroppen och inte alls redo för styrketräning. Körde bröst lite snabbt som jag inte kört på en vecka om inte mer, så det kändes kul. Gick ändå bra och jag kände mig starkare idag än sist. Så 40 minuter bröst kanske och sen gick jag tio minuter i trappan och sen cyklade jag 30 minuter. Känner man att styrketräningen inte är klockren så kan man alltid köra lite återhämtning för kroppen med cykling. Så skönt faktiskt. Jag kollade idag på hysens och jag måste alltid kolla på något för att inte bli uttråkad delux. Så bra tips är att ta med iPad och kika på youtube eller någon serie eller sådär. Vi har i alla fall fritt wi-fi på gymmet så det är perfekt. Jag blir så sjukt uttråkad av allt som heter cardio haha.
Nu ska jag precis avrunda här på cykeln och åka hem för att duscha och gå ut med hunden. Innan jag ska ner till stan och äta lunch med några gamla vänner! Så mysigt och så blir de burgare och det äe ju aldrig fel. Älskar burgare!

Ha en underbar lördag fina du!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229