Hänger du här ofta?

Skräll att man hittade dig här i kvarghyllan. Ja igår efter jobbet handlade jag lite och träffade en vän när jag stod och plockade kvarg och två fitnessmänniskor emellan så kan man inget annat än att skratta.
Så ja efter jobbet igår passade jag på att handla lite och sen bara åka hem och äta innan jag däckade! Var så trött efter helgen med jobb. Så det var skönt att somna tidigt och kunna vakna tidigt för att komma iväg till gymmet.

Nu har jag fått genomfört ett pass med rygg. Borde eller ville kört ben men mitt knä har inte riktigt samarbetar under gårdagen så jag valde att inte göra de ändå. Blev sjukgymnastik dock! Och imorgon har jag tid hos sjukgymnasten så hoppas jag han kan ge mig besked med vad som händer. Eller just nu då inte händer! Varför de står stilla och inte blir bättre.

Men nu har jag kört mitt grymma pass och dessutom fått lite bilder fotade på mig av en fin vän på gymmet som alltid ställer upp! Ska cykla några sista minuter innan jag ska cykla hem haha. Bra start på denna veckan och bättre blir de bara!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229