Handla och hämta jobbpapper

Har varit en lugn dag idag. Vilat så mycket som möjligt eftersom jag fortfarande känner mig lite halvkass. Febern har nog lagt sig helt nu men fortsatt lite ont i magen. Men men, de släpper nog tills imorgon.
Men fick tillslut samlat kraft för att i eftermiddag åka och handla. Behövde massor med ny mat att fylla kylskåpet med och ikväll har jag lagat mat och kokat nya ägg. Så nu är veckan räddad.

Dagens handling:
Tortillabröd
Ägg
Kyckling
Blandfärs
Sötpotatis
Vitlökssås
Hamburgare
Riskakor
Paprika
Gurka
Dressing
Honungsmelon
Pommes
Lax
Tortilla chips
Bröd
Hamburgerbröd

Var riktigt sugen på hamburgare och tänkte gjort de ikväll, köpte liksom allt jag kunde behöva. Men haft så ont i magen så orkade inte äta de ikväll ändå, men fått i mig lite pommes i alla fall.
Men får bli hamburgare imorgon istället.

Nu blir det en lugn kväll med bara serier eller liknande och vila. Imorgon ska jag börja mitt jobb så då hoppas jag magen är i form och att jag känner mig redo! Är så taggad och samtidigt nervös.
Vill även kunna träna imorgon så får tro att jag är i form för de också. Så blir de träning på eftermiddagen någon gång. Vet inte hur länge jag ska jobba.

Liten pappersbunt jag ska läsa igenom till imorgon. För mig som läser långsammare än någonsin blir detta lite svårare att hinna med men ska försöka skumma igenom de.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229