Han trodde jag skulle tävla på fitnessfestivalen

Gårdagen var vilodag och en lugn eftermiddag innan jag sov en underbar 9h sömn, trots det var jag trött när jag vaknade men tog mig upp och vid tio åkte jag till gymmet. Ett ryggpass som startade med rodd och sen massa latsdrag. Underbart och skönt pass! Kändes bra.
Sen var det bara hem och äta och duscha innan jag skulle åka till min nya coach för lite planering. Har inte gått ut med de innan vem min nya coach är och vill inte heller göra de innan vi haft mötet och planerat ihop vad vi tänkt oss. Vill ha allt hundra bestämt och kunna berätta lite hur vi tänker. Men så kom det annat emellan denna dagen och vi fick ställa in träffen. De blev antagligen tvungna att åka in till sjukhuset och jag önskar de all lycka till där. Så istället blev det lite egentid innan Henke kommer hit och umgås med mig. En lugn och skön söndag efter ett grisigt pass på gymmet. Glömde säg att jag avslutade med 30 minuter på trappan!! De tog död på mig, inte ens lite kul haha. Men de va svettigt och skönt. Efteråt var jag bra andfådd!
Men inget möte idag så funderar på att sätta mig ner och skriva lite själv vad jag tänker och vad jag vill. Vad mina mål är och vad jag behöver hjälp och stöd med. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra! Det är så fint väder idag så blir sugen på att göra något. Hitta på något utomhus eller typ bara sola. Ah vi får se vad som händer men kan nog anta att det inte blev något möte idag. Låter de ta allt i lugn och ro i fred. Vill inte stressa eller störa de i detta tillfället, bättre de får ordna upp allt, så kan vi ses en annan dag. Än är det inte katastrof och blir de för tätt in på tävlingen så kör vi en annan tävling bara, inte svårare än så. Jag är inte stressad inför just denna.

Men måste berätta om en dröm jag hade i natt. Drömde att jag var på en fitness festival. Alla som var där var så unga och supersmå och spinkiga. Så kom det fram en arrangör till mig och tog med mig för att visa mig ett ställe och sa att här kan du vara och förbereda dig innan de är dags att gå upp på scenen. Så sa jag att jag inte var där för att tävla utan bara jobbade och tittade. Hans reaktion var att nästa tävling var jag tvungen att vara med, allt annat vore ologiskt. Han tyckte jag hade såpass bra potential att han skulle ta sig an mig om de va så att de va de som krävdes för att jag skulle tävla nästa gång. Kul att höra och även om det är en dröm så är de en boost för en. Man vill de ännu mera nu!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229