Hål i rumpan

Satt på jobbet idag när jag kom på att jag helt totalt glömt av. Inte skrivit av mig på hela dagen, tyckte jag hade lite extra tid över innan idag men dagen har ändå gått fort.
Började med att jävla benpass på gymmet som kändes riktigt bra. Så jävla gött att få grisa på gymmet som start på denna fredag men tyvärr slutade benpasset med att jag fick hål i rumpan på mina brallor. Alltså hade bara en övning kvar på mitt träningspass så det var otroligt skönt men när en på gymmet säger ”det ser ut som du har hål i byxorna”, så blir man ju lite lätt obekväm. Men fick försöka skyla mig och så körde jag snabbt sista övningen innan jag drog hem och duschade. Nu är frågan laga eller slänga? Frågan är ju om de håller om man lagar de. Nåväl, de får jag kolla med mamma.

Blev i alla fall en bild till instagram och den ser ni @annalydiae så glöm inte att följa mig där.
Annars har fredagen ägnats åt jobb och sen myskväll med pojkvännen. Imorgon åker vi till Borås och kollar på swefit så det kommer bli superkul hoppas jag! Ska bli spännande att faktiskt få se en tävling live och se vad som kommer synas utåt sen. Men vi åker relativt tidigt imorgon så ska försöka somna så snart som de går.

Någon som provat detta? En kund som handlade de idag och det såg så spännande ut så var tvungen att prova. Tycker ofta man kan hotta nya spännande, intressanta, roliga och goda saker i hyllan med världens mat. Ska bli kul att prova!

Vovven här hemma fick ett ben av mig ikväll. Tog väl en fem minuter innan mamma och pappa såg att hon stod i blomkrukan och undrade vad hon gjorde där, nog för att hon är konstig liksom men där har hon aldrig vart. Jodå hon stod och grävde ner sitt ben i jorden. Haha alltså knäppa lilla gris vad jag älskar dig! Så underbart go och knäpp samtidigt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229