Haft ont sedan december

Började med att jag vaknade halv sju idag. Trodde det var morgon men insåg ganska snart att jag var väldigt trött så vid sju somnade jag om och sov till nio istället. Riktigt skönt men så vaknade jag av att det var världens bastu i mitt rum som har morgonsolen. Så svettig som man va klev jag i bikini och satte mig i trädgården. Ganska snart lyser solen upp hela vår trädgård. Det som skuggar trädgården är ett stort träd i vår trädgård. Men är man redo vid tio så kan man gå ut och sola. Underbart att faktiskt ha trädgård och kommer sakna de om jag flyttar till lägenhet med balkong. Då lär man hänga på stranden oftare.
Men nu har jag legat ute och njutit av solen en bra stund samtidigt som jag vilar ryggen bäst jag kan. Samtidigt försökt stretcha lite med de övningar jag fått och det känns bra för ryggen. Känns mycket bättre idag så ska fortsätta försöka ta en promenad idag och även ta mig ner till gymmet nu för att bara sätta mig på cykeln en stund. Kommit på att jag verkligen trivs på gymmet oavsett. Insåg det igår när jag cyklade att jag vill ändå åka dit nu när jag känner mig helt okej i ryggen. Även om jag saknar styrketräningen och vill tillbaka till den snart, eller ja helst igår!! Men kan jag inte så får jag ta hand om mig själv bäst jag kan för att kunna vara tillbaka så snart som möjligt igen. För tillbaka ska jag. Men jag vet att jag måste ha tålamod och det kommer ta tid och det ska de få ta. Ingen stress.
Kom på igår att sen jag hade mitt ryggskott i december så har min rygg aldrig känts helt bra igen utan har hela tiden haft lite ont och nu small de ju och blev den värsta smärtan jag upplevt. Men nog om det, det börjar återgå till det normala så jag i alla fall kan gå utan att halta och orka med jobbet. Onsdag ska jag tillbaka till kiropraktorn så får vi se vad han säger. När han tror jag kommer kunna träna någonting annat! Men uppdaterar er och önskar ingen av er att få det samma som jag haft.
Nu ska jag ordna pannkakor till lunch innan jag tänkte åka mer till gymmet för att cykla. Bästa med cykeln är att man kan göra annat under tiden. Skriva inlägg och så vidare. Läsa och kolla instagram. Jobba på saker som ska komma upp och hitta inspiration ifrån andra på sociala medier! Vem får du mest inspiration ifrån??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229