Gymnastik och tacos

Avslutar denna dagen med att först åka till banken, ordnat tillbaka mitt mobila bank id så det ska funka igen. Sen direkt iväg till gymnastiken och ha lite träning. Rolig träning och många som faktiskt körde lite nya volter. Kände dock av min sträckning i ryggen som jag drog på mig förra veckan under några av passningarna men i övrigt gick det bra.

Nu har jag precis ätit tacos och massa riskakor på de och melon! Så gott. Ska sätta på ett avsnitt av greys anatomy och samtidigt som jag kollar på det planera min träning och planera in vilka rörelseövningar jag behöver göra! Körde lite rörelseträning i setvilan idag på gymmet, då blev det för bröstryggen och det är nog där jag känner att jag behöver de mest.
Ska också få planerat morgondagens träning. Ett bröstpass står på schemat och sen rörelseträning också. Annars blir det desto mer plugg imorgon, lite bättre än vad de blev idag när jag inte hunnit med så mycket, har mest varit ute och fart till träning och hem. Skönt att äntligen få landa.
Ska också försöka handla och laga lite matlådor imorgon. Ynka fem stycken bara så de ska nog gå snabbt, dock inte bestämt vad jag ska laga.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229