Gymnastik och gym

Igår kändes inte ens som lördag. Halvdeppig men en helt klart lättare dag än tidigare kvällar och det känns att det blir bättre. Härligt att ångesten minskar. Nu har jag precis börjat dagen och det är dags att ordna med frukost. Ägg mackor, efter två dagar utan de, ska bli ruskigt gott, så hade kunnat äta tio mackor idag. Men ska ordna frukost nu innan jag ska fixa i ordning mig och allt jag ska ha med mig så jag kan åka iväg till gymnastiken. Uppvisning står på schemat. Dags för gymnasterna att visa upp allt de kan, vad de tränar på och allt nytt de lärt sig under året. Kommer bli riktigt roligt att se alla gymnasterna i sitt esse. Även systerdottern ska vara med och det blir roligt att se hur hon utvecklats eftersom det var längesen jag var med henne på gymnastiken.
Efter gymnastik rullar jag direkt vidare till gymmet för att riva av ett benpass och veckans sista träning. Kommer bli gött! Älskade träning och efter gårdagens vilodag är jag redo.

Hur mycket ska man orka ikväll må tro?

Nu ska jag även instagramma, så glöm inte att följa mig där, finns länkad under headern. annalydiae heter jag där, alla är välkomna!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229