Gymma 06.30?

Gokväll denna söndag afton. Just nu ligger jag i sängen och ska snart försöka sova. Tänkte jag skulle försöka ta mig till gymmet innan jobbet imorgon. Börjar jobba 9 så åker man till gymmet 06.30 hinner man ju köra ett pass, äta och duscha innan jobbet. Men vi får se vad jag känner imorgon när klockan ringer innan solen gått upp typ haha. Så bestämmer mig nog imorgon. Men tror jag hade behövt de för mitt psyke, kropp och humör.
Kvällen på jobbet gick otroligt segt. Hela eftermiddagen ja. Haft en stor klump av ångest i magen hela kvällen och jag kan inte greppa varför. Mycket kraftigare än vanligt dessutom. Och när ångesten blir som värst för mig behöver jag godis. Känns som de är de enda som kan få det att lätta! Så blev till att köpa godis efter jobbet idag.
Men nu känns det lite bättre och jag inser att livet är värt att leva ändå. Nä nu ska jag försöka somna och tagga för en ny vecka! Kanske den enda som är glad för att de är måndag imorgon men oftast tycker jag de är ganska skönt. Ångesten är oftast värst på helgen så en ny vecka och nya tag känns bra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229