Guld bcaa från gaam och dagens pass

Tröttheten själv som vaknade imorse! Klockan ringde 8 och jag var mer död än levande. Måste vara förkylningen som tar kål på mig. Men jag tog mig upp och sen väntade gymmet på mig. Eller mer Henke som var där tidigt innan jobbet som jag ville hinna träffa! Hinner knappt ses nu när båda jobbar som vanligt igen så man får försöka matcha in de små stunderna som går att få ihop.
Började sådär halvbra när jag kom till gymmet med att jag snöt mig så det bara tjöt till och satte lock i örat på mig. Så blev jag plötsligt bara jätte yr. Men fick vilat lite så de försvann och sen körde jag igång. Ett pass rygg idag och vill ni köra de också så har ni de här:

Pulldowns i kabel 4x12
Stående rodd 0* 4x12
Stående rodd omvänt grepp 45* 3x10
Hantelrodd 3x10
Latsdrag 3x5 + 4x8
Sittande enarm rodd 3x10
Smala latsdrag 4x12

Ett riktigt gött pass! Kanske känns det extra i kroppen för att jag har sjukdom i den men musklerna har känningar och jävlar va trött man är efteråt många gånger.
Nåväl nu väntar dusch och mat innan vila och antagligen en nap, måste försöka hinna de för att orka jobba ikväll. Hur som helst händer inte mycket mer idag än att jag ska jobba till 22.

Har förresten provat min nya bcaa både igår och idag för att kunna ge er en rättvis bedömning. För att komma till smaken så är det inte ren ananas, mer tropiskt och ananas finns med i blandningen. Jag tycker den smakar lite multivitamin juice med en extra ton av citrus typ! Hur som helst så är den riktigt god och kanske det jag är mest exalterad över, den är så fin! Guldglittret gör mig så lycklig och jag önskar jag kunde dricka den i glas på gymmet så jag hela tiden kan se glittret i den. Vet inte hur många gånger jag har skruvat av korken på gymmet för att de hur vacker den är. En 9 av 10 ger jag den då den har mycket smak och inte är mesig eller svag som vissa kan vara. Plus i kanten för glittret såklart.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229