Gubben ramla ihop bredvid mig

Söndag och jag har inte gjort mycket nytta idag. Igår kväll lyckades jag ändå laga kyckling till matlådor. Men efter de så blev de lite film och dietmat. Försökte hitta något sällskap att kika film med men det var svårare, alla var upptagna med sitt. Så det blev en lugn kväll för mig själv. Somnade typ halv tio dessutom haha. Jag har liksom inte ont av att sova tidigt och inte ens om de är helg. Har jag inget att göra så spelar de ingen roll för mig. Så det var skönt att somna tidigt och klockan ringde vid 6.45 igen imorse och då serverades frukost.

Sen blev de en lugn morgon med lite städ och redigering av en video som kommer upp i dagarna. Sen fick jag kört ett axelpass på de och så en lunch med torsk efter de. Hände dock en sak på gymmet, ramlade ner en gubbe bredvid mig när jag stod vid hantlarna, frågade han hur de gick och han sa att det gick bra. Antar att han bara snubblade till. Men han höll i hantlar och vattenflaska så hade väl inget att ta emot sig med.
Nu har jag lagt mig framför tvn. Men ska snart upp och starta lite potatis inför kvällen.
Kändes som att eftermiddagen skulle gå segt men så pratade jag 45 minuter med en kompis i telefon så det var perfekt! Få tjöta av sig lite och få tiden att passera.
Men som sagt, lite mat om en stund och annars en lugn kväll med mys och film typ. Hoppas ni har en skön söndag också!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229