Grov ångest och ville gråta

Detta har varit en lång och jävlig dag! Nä har över lag haft en ganska bra dag men hade en händelse idag som jag skäms så över och fick sån grov ångest över och knappt kunde koncentrera mig och bara skakade och ville gråta. Men lugnade mig och fick klarat av hela dagen! Ännu inte kraschat haha.
Efter dagens jobb blev det en stund på gymmet. Körde både bänk, lats, framåtlutade omvända flyes, push down och utåtrotation i kabel. Började promenera men fick sån kramp i vaderna så det funkade inte riktigt idag, så kämpade 20 minuter men sen fick jag ge upp.
Kvällen har avslutats i receptionen på gymmet innan jag fick åka hem för att ordna matlåda till morgondagens heldag med tävling. Kommer inte bli mycket mer än att vara i en gympahall imorgon. Ska försöka komma ut på någon promenad under dagen för antagligen blir det fint väder och då vill man inte behöva sitta inne hela dagen även om jag älskar att kolla på gymnastik! Men kommer bli en bra dag även imorgon och den avslutas med kalas för lillkillen.
Kommer antagligen inte bli mycket bloggat i helgen men önskar er alla en underbar helg! Vad ska du göra?

Robinson och glass denna fredagskväll! Ännu en toppen glass, 8 av 10! Tror denna vad bättre än propud ice cream till och med!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229