Är det verkligen samma...

Nu står jag vid spisen och steker kycklingfilé! Fyra filéer på totalen 1kg, bamsestora. Ska bli matlådor ihop med sötpotatis nu tills jag börjar skolan på fredag.
Har varit iväg på dagens möte och handlade på vägen hem! Idag är riktigt sånt grått regnigt väder så man bara vill ligga hemma och kolla på film men har som tur är bil så ska komma iväg på lite stretch om någon timmar. Cyklade till gymmet i ösregn i morse faktiskt så känner att jag får lov att ta bilen nu.

Tänkte på en sak när jag var på gymmet denna morgon. Ibland kan jag se en person göra en övning och så tänker jag att det ser ut som en övning jag brukar kunna köra ibland men jag kan ändå inte riktigt avgöra om det faktiskt är meningen att det ska vara den. För tekniken är så vilse, kan ni också tänka så ibland?
Dessutom ser man ofta, såg två killar igår och en idag, som har så fel teknik när det gäller latsdrag. Och tror inte eller säger att jag kör de perfekt men det gör lite ont att se när folk gör så galet!
Min träning gick förresten helt okej men inte helt optimalt för axlar idag efter att ha kört bröst och rygg igår. Så var lite trött i överkroppen och hade en del träningsvärk men passet blev ändå såhär!

Militärpress 4x10
Axelpress med hantar sittandes 4x10 (detta var tungt att köra efter militären!!
Rep i cabelcross, drag bak 3x10
Hantellyft i sidan 4x10

Cabelcross drag med en arm underifrån rakt ut, 3x10 upprätt, 3x10 framåtlutad

Har ni förresten också lite fortsatta problem efter uppdateringen? Fetstil, centrering av text och så vidare funkar inte alltid för mig... Dessutom kan jag inte öppna kommentarerna just nu! Hoppas det blir bra snart.

När man gör matlådor vet man att det är allvar i vuxenlivet. Nu börjar det på riktigt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229