Gör de bara svårare för mig själv att må bra

Nu är de fan dags att ändra mig. Känner att jag är inne i en dålig period. Började med att jag hade pms som jag tjatat om och det är något speciellt där innan jag får mens. Som att en dusch av hormoner sköljer över mig. Så jag helt går in i depression och orkar inte ens försöka leva. Vill inte träffa någon eller prata med någon. Energi är inte ens att tala om, de är inte existerande.
Men nu är de söndag och veckans avslut. Nu tänker jag minsann lämna veckan bakom mig och starta på noll. Blankt och rent kör vi igång. Dags att lägga upp mål, en plan och få se utveckling. Ser verkligen fram emot att se en skillnad. Så nu åker kalendern fram och jag ska kika på vilken tävling jag vill göra entre på och hur jag ska ta mig dit. Hade typ velat ha en sån kalender när man drar en sida varje dag. Så kunde de vart som nedräkning. Eller också kör jag på en där man kan kryssa varje dag. Ska försöka sätta mig idag och skriva ut något från datorn tror jag.

Ny vecka men samma mål, bara lite tydligare kanske. Ska bli skönt att komma tillbaka i rutinerna i alla fall. Jag vet ju att jag mår så mycket bättre av att äta bra. Det gör sån enormt stor skillnad. De behöver liksom inte vara den torraste tråkigaste matlådan men sålänge de är mat och inte massa socker.

Sockret sätter galler i mitt huvud och det känns som man ska dö nästan. Jag vissnar helt. Som att näringen är för dålig så jag kan inte ens vara glad, trots att jag får godis. Men nu lämnar vi de och satsar på en sockerfri framgång detta året. I alla fall fram till tävlingen bör jag nu vara sockerfri. Det är värt ett försök och jag kommer behöva mycket stöd. Kommer säkert vara på dåligt humör några dagar men också så mår jag så mycket bättre av att ta bort de så det kommer också vara skönt, glädjande och peppande.

Hoppas ni vill följa mig på denna resan och hjälpa mig på vägen. Är de någon mer som utmanar sig själv på ett eller annat sätt i år? Lämna en kommentar. Vi stöttar varandra!
Funderar på ett ultimatum till mig själv, klarar jag hela första veckan så får jag boka in massage? De är bra, vi kör på de!

Hämtade ut dessa igår. Lyko hade schampoo och balsam för 199kr och jag hade en 100kr rabatt eftersom jag fyllt år. Så passade på och de var mycket större än jag förväntade mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229