Godiiiiis + försäljning??

Dagen har sprungit förbi och jag har hunnit med litegrann ändå. Började med att åka ner till gymmet där det blev 30 minuters promenad, 3 set lutad bänk och sen 20 minuter på cykeln. Kom på att jag helt klart glömt av ett stretcha så imorgon tänkte jag försöka börja morgonen ganska tidigt för att ta en promenad följt av stretch.

Idag har jag jobbat 12-19 så efter det har jag bara handlat och sen åkte jag nöjd hem med min godispåse och gottade mig. Har annars bara glott på Youtube och tagit de lugnt. Ska snart sova tänkte jag för att kunna vakna ganska tidigt imorgon. Börjar jobba vid tio så det får bli en tidig morgon för att försöka hinna med lite innan jobbet!

Jobbar bara till halv tre så efter det funderar jag på att kanske åka till gymmet efteråt och tänkte även hinna handla. Behöver göra en storhandling och fick inte köpt allt ikväll så behöver handla lite fler saker så funderar på att göra ett ryck imorgon och få gjort lite av varje.

Funderar på att dra igång en extra instagram där jag kan sälja gamla kläder. Har en hög kläder som jag vill bli av med eftersom jag inte använder de! Hade varit ett smidigt sätt att kunna sälja iväg lite som inte används. Tror ni det hade kunnat vara en bra idé att göra de? Något ni hade tyckt vart kul?

Har ni sett dessa i butik? Såg de idag när jag handlade. Framöver kommer en jämför livsmedel på denna! Är de bra? Vet ni? 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229