Gick ut utan trosor

Precis duschat och tvättat mitt saltvatten och svettiga hår. I eftermiddag somnade jag någon timme eller två innan jag tog tag i min egna arm och drog ut mig på en promenad. Glad att jag gjorde det för det var så skönt. Enda som inte var någe skönt var att mina shorts åkte upp och fick typ skavsår av att låren gneds mot varandra. Något som var skönt att jag gick utan trosor haha! Inget som åkte upp eller ner eller korvade sig. Räcker ju att ha shorts att hålla koll på. Är det konstigt eller hade du också kunnat gå ut utan trosor?

Idag har varit en riktigt slapp dag och det känns som jag glömt av allt. Hade en tid igår bokad till en sjukgymnast på vårdcentralen för att kunna få en remiss till ortoped och kunna få röntgat min fot som är så väldigt stel. Men det hade jag helt glömt av. Inte en tanke på! Så synd. Får boka en ny tid.
Sen idag så har jag glömt ta min medicin och nu känns det sent påkommet att ta den så får ta imorgon istället. Måste sluta slarva med att ta den. Men just nu är jag så lycklig och hög på livet så svävar gärna iväg i tankarna tydligen och glömmer allt annat haha.
Imorgon ringer klockan tidigt och jag har redan ställt den för att inte glömma de. För imorgon åker jag till Falkenberg och ska göra fransarna och det ska bli så underbar skönt! Hoppas verkligen de blir bra.

Måste fråga er, har ni något id kapningsskydd? Ringde en telefonförsäljare till mig innan idag, vilket jag för övrigt inte riktigt gillar. De kan ju vara vem som helst som ringer. Nä jag var inte superimponerad och varje gång jag sa jag skulle fundera på de började hon prata vidare eller fråga och försöka ändra på mig haha. Hon ville gärna ändra på mig och hennes motivation då var att jag har fjorton dagars ångerrätt. Så jag sa att jag hellre funderar fjorton dagar och bestämmer mig efter de för att slippa krångel men då tyckte hon de va synd att jag inte fick ta del av erbjudandet. Som då skulle få mig att spara 240kr på ett år... haha alltså skämt eller. För mig känns det som en skitsumma. Men det kanske är jag som har dålig respekt för pengar haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229