Genialisk idé ändå

Jag har fått något som jag vill tro är en bra idé! På jobbet säljer vi just nu avocado för 2kr styck!! Alltså hur billigt? Jag köpte i alla fall upp en hel hög och har tänkt att jag ska göra en stor guacamole av allt. Sen kommer de ju bli brunt om de står framme eller i kylen. Men då tänkte jag att jag kunde göra små förpackningar och frysa in. Så när jag är sugen på de så är de bara att ta fram och tina. Har aldrig provat innan men har ett hopp om att det ska funka bra. I så fall är de ju toppen!

Första arbetsdagen på denna veckan igår och det kändes bra. Knäet orkade med och jag upplever inte att det skulle vara värre idag! Yeeeees!!! Kan ju bara intaga sig och övertyga sig om att träningen gör att jag haft bra förutsättningar för att läka snabbare.

Så nu tänkte jag ta med mig allt jag kan tänkas behöva och åka till gymmet. Sen ska jag jobba så behöver handduk och ombyte såklart.
Fick ett ryck igår att jag skulle åka till Elgiganten och köpa nya lurar till träningen. Hann inte med de igår innan jobbet så efter jobbet idag tänkte jag att jag kunde göra de. Ska i alla fall åka och kika. Kollade lite på deras hemsida igår och de har några relativt billiga enligt mig. Men för mig är de viktigaste att de sitter kvar på huvudet när jag tränar. Så de behöver ha en bra passform. Så i eftermiddag ska jag ner och prova lurarna och känna hur de sitter på huvudet tänkte jag!

Hoppas ni får en underbar lördag. Ta hand om dig! Berätta gärna för mig vad du ska göra i helgen, hade vart kul att höra!

Fredagstacos på jobbet och sen provade jag ett snacks från världens mat/utländska hyllan på jobbet. Lite konstigt men ändå gott typ. Smakade som kryddan till nudlarna som jag åt varje dag som liten haha. Alltid efter skolan typ. Luktade dock playdoo lera men smakade gott. Lite konstigt med kyckling smak men de funkade faktiskt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229