Gekås

Ja nu är jag färdig på gymmet och det blev ett riktigt lyckat pass, långt över mina förväntningar och nu känna magen lite bättre också. Har även suttit en kvart i basun och värmt mig. Även om jag är svettig och varm när jag tränar så kommer jag sen in i bastun och känner hur mina fötter är iskalla. De är alltid kalla och spelar ingen roll hur varm jag är!
Speciellt skönt att sitta i bastun nu när de är kallt ute för då blir de inte alls kallt att gå ut sen, för man är helt svettig och överhettad inne så det är skönt att gå ut i kall och frisk luft.
Igår när jag satt i basun kom de in en dam och skopade på te skopor vatten i aggregatet och jag trodde jag skulle tappa andan nästan. De blev ett stort moln av ånga där inne och det tog väl 30 sekunder så pärlade de sig på mina armar. Idag tog jag de lite lugnare med värmen där inne haha, jag behöver inte mycket för att bli helt kokt inte.

Hur som helst så har jag åkt hem och ordnat lite lunch innan jag ska ta bilen och åka mot gekås! Fokus är framförallt att hitta julklappar, det är ju snart december. Herre va tiden går!

Provsmaka en ny sås till maten idag och den smakade riktigt bra! Och ja, den var spicy faktiskt.

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
kul att passet gick bra!! det där såg goty ut! *_*nouw.com/alicemalmstrom
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Ja☺️ Tack! Hopps din dag varit bra<3 nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229