Gainomax bars!! Vad tyckte jag??

I annonssamarbete med gainomax har jag fått en fantastisk chans att testa deras senaste bars på marknaden. Första reaktionen var att de innehåller 30% protein vilket är riktigt bra.

Enkelt och smidigt mellanmål. Jag uppskattar alltid en bar då det är enkelt och något jag alltid har med mig i väskan. För mig som tränar flera dagar i rad är de viktigt att kunna få i mig något snabbt och inte låta mina muskler vänta flera timmar på återhämtning. En bar gör det enkelt att alltid kunna äta den direkt efter träning och sen i lugn och ro kunna duscha, ordna mat, kanske handla och allt som kan tänkas behövas.

Raspberry:

Första jag åt och så underbart mjuk och god i konsistensen. Men samtidigt med lite crunch på toppen. Ihop med syltlagret under den vita chokladen vart den fantastiskt god.

En klar ny favoritbar, 9/10 poäng.

Tripple nut:

Konsistens är bra men annars tycker jag den är ganska tråkig. Inget speciellt och inget wow med den tyvärr. Helt okej men inte så mycket smak egentligen. Kunde varit någon mer sås som hade lyft upp hela känslan lite.

Toffee:

Mjuk och god precis som tidigare. God smak men kunde varit ännu mer smak. Jag gillade den men skulle inte säga att de var toffee. Gott med såsen över men kunde vart mer smak på den. Gillade den mörka chokladen över men den har mycket smak och den tar över. God smak men den smakar inte mycket toffee utan snarare känner man mest mörk choklad.

Fudge seasalt:

Äntligen någon som verkligen stack ut och var god. Antagligen ännu godare om jag inte hade typ satt mig på den innan. Ska jag vara kritisk så önskade jag lite mer salt, gärna lite flingor av havssalt. Men annars helt i min smak och mjuk och såsig.

Bluberry:

God och lik hallon. Vet inte om det var för jag åt denna sval eller varför men tyckte nog hallon var godare. Men den hade legat i bilen där det var lite svalt. Helt klart godkänd men kunde vart mer smak av blåbär och lite krämigare. Kanske var just för den var kall som den blev mindre krämig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229