Fullt upp och inte som jag tänkt

Hej alla fina! Har haft lite fullt upp och allt har inte blivit som tänkt. Började gårdagen med en långpromenad och en bra bit hemifrån får jag ett samtal från jobbet och de undrar om jag kan komma in tidigare. Så då var det bara raka spåret hem för att äta och duscha och sen åka till jobbet. Lyckades komma in två timmar tidigare så det gjorde gott och aldrig fel med ob tillägget på söndagar!!
Så efter jobbet åkte jag snabbt hem för att hämta bilen och åka mot Göteborg hem till min kompis. Börjar sådär med att jag la in fel adress i gpsen så fick liten runda extra och en jävla omväg. Men till slut framme så blev det mat och film!
Sen somnade vi gott efter lite godis.
Efter en underbart god natts sömn så började vi morgonen med en promenad. Gick förbi Ica och handlade saker till tacos. Sen gick vi hem och lagade tacos till frukost.
Riktigt gott och vi avnjöt tacos framför Beck film! Vi har börjat plöja alla filmerna från starten, de är riktigt bra.
Sen var det dags för mig att rulla hemåt, vid något ställe var det bilkö eftersom de byggde om och efter de var det som en förstoppning som släppte och det bara rullade på! Hämtade ett paket påväg hem. Helt otroligt att de skickade nio par trosor med paket så jag fick hämta ut de på ett cirkel k ombud.
Sen var det snabbt hem och byta om för att åka iväg till gymnastiken. Första träningen på flera veckor, så det var kul att få komma dit. Sen hade jag ännu ett paket att hämta så iväg med mig till Ica och hämta ut de och sen hem för att äta! Mums. Nu äntligen landa i sängen och bara ha en lugn kväll. Fick precis gå ut i bilen igen bara för att jag glömde mobilen där ute. Så förvirrad och glömsk men mobilen brukar ju vara som limmad i handen.

Asså kolla dessa vagnarna? Hur maxade, ska ta upp de med chefen att vi behöver byta alla vagnarna till guld haha.

Två goa grejer, dels att de kör med nedvevade rutor på motorvägen och dels att min ruta är så skitig och helt omöjlig att få ren!

Är det bara jag som Bildar ord av bilskyltarna? Vad är de första ni ser på denna?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229