Frukost i sängen

Myslördag helt i min smak. Efter jobb var de en trött Lydia som åkte till gymmet och körde ett snabbare ryggpass. Blev dock effektivt och helt okej bra ändå.
Efter gymmet drog jag med pojken och vovven på en långpromenad bland annat i skogen. Riktigt mysigt och vädret igår var så fint. Blå himmel, sol, vindstilla, lagom kallt och inget regn. Sånna dagar älskar jag. De är något jag verkligen uppskattar med hösten, de fina dagarna!

Sen valde vi faktiskt att åka ner och äta thaimat i stan. Båda var trötta och orkade inte laga mat. Thaimat är så ju väldigt gott! Jag glömde min telefon hemma så några bilder blev de dock inte.

Nu blir de frukost på sängen, det är ju trots allt söndag. Men äter min havregrynsgröt idag så den är inte kul att se på. Men lite extra proteinpulver i idag så gott är de i alla fall. Sen ska jag iväg på gymnastik en sväng innan jag ska jobba. Känns helt okej i psyket idag. Känner mig lugnare och tryggare i kroppen. Så skönt att ångesten börjar svalna.
Önskar även er en underbar söndag!

Morgongröten med proteinpulver i smaken kanelbulle.

Dessa testade vi igår och de kan jag verkligen rekommendera. De var så goda och dessutom sötade med stevia istället för vanligt socker.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229