Fredag

Dagen började med ett slitsamt benpass! Gick dock riktigt bra och nu är mina ben riktigt slitna och jag har fått i mig taco-lunch och håller nu på att tvätta och vilar mig. Provade det smakprovet av bcaa innan efter träningen. Smaken av twister och det var otroligt längesen jag åt den glassen men jag skulle säga att den är väldigt lik glassen och riktigt riktigt god! Smaken var riktigt fräsch, söt och god. Skulle absolut kunna köpa den i framtiden. Min favorit just nu är annars (av de jag har) från Swedish supplements i smaken midsommar jordgubbar tror jag.

Nu ska jag fixa iordning lite filmer från dagens träning, hänga tvätt och sen kolla upp vad jag behöver plugga innan jag börjar skolan på torsdag. Ikväll ska jag ha mitt första pass i receptionen på gymmet, ska bli grymt roligt faktiskt. Står med två andra ikväll som har koll på allt så det känns hemskt bra.
Men innan jag börjar mitt pass där nere så ska jag hinna tanka bilen och tänkte även köpa en tvättkorg. Då jag nu har en påse som tvättkorg och det börjar bli jobbigt.

Imorgon rullar bilen mot Lund så det gäller att ha full tank så jag inte kör soppatorsk då. Vi är ett gött gäng som ska åka dit och kolla på Nordiska mästerskapen i truppgymnastik. Ska bli ohyggligt roligt haha. Ser fram emot de.

Ja jag råkade köra bulgariska utfall idag fast det var utfallssteg i gång på schemat haha. Så det blev hälften av varje! Passet kommer strax upp de också för er som är nyfikna.
Vad tränar ni idag?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229