Fransar, vårdcentralen och veterinären

Blev ett massa åkande runt idag. Började morgonen med frukost innan jag åkte ner till grön skönhet här i stan. Klockan nio hade jag tid för fransförlängning. Uppe redan klockan sju, vilket är tidigt för mig så jag var riktigt trött. Somnade skönt där i stolen medan hon låg och pillade med mina fransar. Stolen var dessutom värme i och så hade jag handdukar så visste att jag skulle somna. Somnade sist också och då var jag ändå där på eftermiddagen så borde var förvånad. Idag var andra gången och jag visste när jag åkte dit att jag skulle somna, riktigt skönt. Men hur som helst. Det tog en timme och 45 minuter att göra det och jag är hur nöjd som helst nu. Så himla skönt verkligen.

Efter behandlingen åkte jag direkt hem för att följa mamma till vårdcentralen. Väl när jag satt där i väntrummet ringde de ifrån veterinären och sa att Märta är pigg och vaken och rörde sig helt normalt. Vi har fått tid för att åka och hämta hem henne. Jag och pappa åker om en timme drygt för att hämta henne. Saknar henne så och det ska bli skönt att få hem henne och pussa på henne massor.

Nu tänker jag att jag fixar samma mat som imorgon innan vi ska åka. Hade tänkt jag skulle hinna träna idag också men kanske skippar de, eller också blir det träning senare ikväll.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229