Frågor om min terapi

Hur går ett terapisamtal till?
Vi sitter i varsin stol bredvid varandra. Det hela bygger på att jag ska vara den aktiva och börja prata om de sakerna jag vill ta upp den veckan. Sen ställer hon ledande frågor ut efter de.

Hur ofta är du där?
En gång i veckan.

När började du?
Började utredningen 1 augusti 2017 och i september började jag i terapisamtalen.

Hur fick du kontakt med de?
Jag skickade en egenremiss via mina sidor på 1177.se och blev sen kontaktad och kallad till utredningen hos de. Tog ca två månader innan jag fick min första tid. Deras väntetid är beräknad ca 3 månader.

Nu ska jag äta frukost och åka till gymmet. Armar är i alla fall planerat men tänkte även köra lite bröst och mage. Måste även köra en länge cardio runda idag för det har de inte blivit för mycket av denna veckan. I kväll väntar dock jobb och det ska inte bli allt för kul men ändå okej. Tråkigaste är väl att jag kommer ha svårt att hinna träna när jag jobbar denna helgen eftersom gymmets öppettider är lite sådär.
Men jag som skrev igår att jag kände mig deppig på morgonen och inte var så glad på livet. Men gick och la mig med ett leende på läpparna efter en underbar dag med H. Fick umgås med han hela dagen och jag mår så bra då. Så nu känner jag mig mycket mer lycklig och redo för helgen trots att jag jobbar. Ändå en skön jobbhelg denna helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229