Frågestund video

För ett tag sedan tillbaka spelade jag in en frågestund som jag sedan glömt bort och som blivit liggande. Men tänkte ändå skicka upp den här och dela den med er. Så för er som tycker sånt är kul så kika in den och lämna gärna en kommentar, gilla eller skicka en ny fråga om ni vill ha mer sånt.

Men ville förklara att den legat några veckor och dammat eftersom jag i videon säger att jag har en coach, vilket jag i dagsläget inte har. Går inte heller på kostschema så specifikt. Men annars stämmer de ju och det handlar om mer än bara träning. Bland annat mat, min sjukdom och min katt. Så ville ändå lägga ut den.

Och för er som vill så funderar jag på att göra en video där jag pratar lite mer om vad som hänt och vad som händer nu med tävlingsdelen. Kommentera gärna om ni vill ha de!

Men nu ska jag starta dagen. Eller frukost har jag ätit men jag ska åka och gymma. Sen efter lunch ska jag till sjukgymnasten på vårdcentralen och försöka tjata till mig en remiss till ortopeden. Måste tyvärr gå via vårdcentralen hur mycket jag än ogillar att gå dit då man aldrig får bra bemötande där. Men hoppas på de bästa! Sen åker jag direkt till min fransstylist och bättrar på fransarna. Som för övrigt nog är inne i en höstdepression för det känns som jag tappat fler fransar denna gången. Så det blir skönt att fixa till de igen. Älskar när de är nygjorda och dessutom att man kan åka dit och sova middag en stund haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229