Första clean avklarad

Första dagen med lite mer clean bulk. Verkligen ingen hård strikt plan men ändå bra mat för bra gains. Ätit alldeles för mycket sötsaker de sista veckorna så nu behöver jag lägga i en växel högre. Vill börja se resultat. Grejen är att jag de senaste börjat se att musklerna kommer fram och växer men så vill man ändå få lite definition och mindre vätska i huden. Så idag har jag kört första dagen med matlådor och det känns så bra. Mycket mat men det behöver jag. Körde 1kg ris till 10 matlådor. Vet inte om de är mycket, hann inte riktigt räkna på de men mängdmässigt kändes de som massor.
Dock är jag ändå alltid hungrig till nästa måltid. Som att jag blir hungrig på tid så lagom till nästa måltid är jag hungrig igen. Eller ju mer jag äter desto hungrigare blir jag haha. Nåväl. Nu är kvällen efter första dagen utan godis här. Gått bra och ätit mycket mat. Ska avsluta med något sista innan jag ska sova. Eventuellt blir de gröt, inte riktigt bestämt. Tuggar morot nu i alla fall medan jag funderar. Tagga benpass imorgon bitti.
Blir baksida ben och rumpa imorgon, ska bli riktigt kul. Känner dock av ryggen lite idag så får la se hur de går. Ska i alla fall bli kul. Kör ju dock igång grundträning, återhämtning och uppbyggnadsfas nu, så ligger på 20reps denna veckan. Det är ju ingen favorit, riktigt svettigt och riktigt illamående av de. Men njuter ändå haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229