Flyttat hem

Så tråkigt att flytta hem. Men så underbart med fredag och ledig helg! Igår var jag och gjorde fransar och bryn innan jag hämtade alla mina saker från lägenheten och tog med de hem. Avslutade sen med gymnastik och det blev en riktigt rolig träning. Hann förresten hämta två paket varav ett var från matsmart. Ett helt flak nocco skumtomte för 299kr tyckte jag var ett kap. De hade också juläpple för 199kr men den är så jävla äcklig så den blev de inte. Vilken föredrar ni?

Nu har jag kokat 2 kg ris och stekt 4kg färs. Alltså folk måste tro jag är tokig! Men det går åt så jävla mycket mat just nu. Detta blev 20 matlådor och jag äter 3 om dagen så det är mindre än en vecka. Nu har jag i alla fall fått gjort massa lådor mat så jag slipper göra de på ett tag igen.

Nu ska jag först skicka massa ansökningar. Bland annat mejla en som har lägenheter. Lite tråkigt att flytta hem nu igen faktiskt. Tror alla som bott ensamma någon gång förstår känslan av att sen flytta hem igen. Ah i alla fall sugen på att skaffa mig något eget så ska skicka iväg ett mejl till henne och se om hon har något tillgängligt nu eller snart!

Underbart med nya fransar på, trådade bryn och färgade bryn. Älskar när det är nygjort.

Börjat låsa in tummarna i marklyften och det gör så jävla ont haha. Men vilket grepp man får, de är brutalt. Men när man släppet känns de som tummarna ramlar av.

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren
Julia Blomgren,
Ha en bra kväll fina du<3nouw.com/juliablomgren
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Tack desamma♥️nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229