Fira pappa

Kvällen igår kunde nog inte avslutats mycket bättre. Eller ja hela dagen var i min smak! Efter gymmet åkte vi en sväng och spelade minigolf. Jag var ändå förvånad över mig själv positivt även om jag förlorade och fick dåligt score. Men alltså förväntade mig nog 5-8 slag per bana så bättre än så var jag ändå. Mina 75 poäng på 18 hål ger ju typ 4 slag per bana i snitt, helt okej för att vara mig. Fick faktiskt två slag på några banor, inte fy skam!

Sen tog vi oss en filt och bara la oss ute i skuggan och njöt av varandra och vädret och halvsov lite gött i gräset. Innan vi fick stressa hem för att byta om och sen rulla ner till Pinchos där vi hade bokat bord för att äta. Riktigt trevligt och go mat. Med sällskapet hade jag varit nöjd med vad som helst haha. Riktigt underbar kväll, bara umgås och ha de mysigt.

Nu har jag ganska nyss vaknat faktiskt! Så skönt att faktiskt för en gångs skull kunna sova ut. Idag fyller pappa år så vi ska ut och fira honom. Lite mat och trevligheter med familjen är planerat. Bad för de som vill men helt ärligt så är vädret sådär så blir nog inget dopp i havet för mig idag. Men vem vet. Kanske blir varm sen och känner för att doppa mig. Men ska bli mysigt att bara umgås med familjen en stund idag. Det blir inte ofta tid tillsammans när alla jobbar mycket och på olika håll.

Nu ska jag först förbereda ett inlägg med vad jag fått hem ifrån matsmart häromdagen. Sen ska vi strax åka ner till stranden och ha en mysig dag. Hoppas ni haft en lika bra helg och att ni har en underbar söndag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229