Finalen och fredagshets

Kommer bli en lång fartfylld fredag men förhoppningsvis också väldigt bra. Börjat dagen med frukost. Nu väntar gymmet sen direkt till jobbet, sen tillbaka för att stå i receptionen på gymmet och sen hem till en arbetskompis och ha fredagsmys! Heldag där jag far hit och dit men känns som det kommer bli en bra dag och start på en ledig helg.


Avslutade gårdagen efter jobbet igår med att kolla fotboll. Jobbarkompisarna spelar korpen! Sen kollade jag finalen av paradise hotel. Måste säga att jag inte var speciellt förtjust i HK när hon kom in. Blev ledsen när de valde bort Linnéa istället för hk men ju längre hon var inne desto mer gillade jag henne. Så när hon och Jesper stod i final så ville jag att hon skulle vinna men absolut inte Jesper. Så att kulan åkte i backen det var verkligen lyckans ögonblick! Riktigt bra avslutning på en skitfinal. Där det bara känts som det varit tråkiga finalpar och så går den tjejen hem ensam med vinsten, hatten av!


Nu är den säsongen avslutad och nu får vi börja kolla på annat kul. Men nu är magen mätt, jag ska vila och sen starta dagen. Ryggpass på gymmet blir en fin start på denna fredag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229