Fick bara en sur uppstötning på gymmet

Är de bara jag som blir helt okontaktbar och typ slutar vilja göra saker när jag är sjuk? Alltså jag kan känna att jag inte orkar kolla i telefonen, eller orkar se på tv eller inte orkar sitta vid datorn. Jag bara ligger och kollar i taket typ och kan fördriva tiden på ett sätt som man hade blivit helt tokig på om det vore en vanlig dag. Energin är så låg så jag kan ligga och bara stirra eller också sova mellan varven.
Men idag är de en ny dag och jag känner mig som en ny människa! Vaknade redan vid fem och kände att febern var borta. Var dock också så så hungrig vilket var ännu ett tecken på att jag var frisk igen. Haha, har verkligen haft konstig aptit. Varit hungrig och velat äta men samtidigt mått illa och blivit ännu värre när jag ätit och så haft så ont i magen. Nä jag är glad att mitt gamla vanliga jag är tillbaka.

Orkat starta dagen med frukost, ett axelpass på gymmet, handla och äts lunch. Nu blir de en lugn eftermiddag framför Svensson Svensson. Högkvalitativ underhållning från år tillbaka.
Skulle ljuga om jag inte kände av att jag varit sjuk idag. Svettig och illamående på gymmet men jag känner min kropp och vet att den inte är sjuk även om man är lite seg såhär efter sjukdom.
Nu ska jag äta lite kvarg till mellis och kika på tv som sagt. Hoppas på har en fin dag.

Yes yes yes! Nya underbara lurar!! Wiiie äntligen!!

Gillar

Kommentarer

oliviaslottes
oliviaslottes,
Åh har också kikat på dessa! Hur tycker du att de var? Är mest nyfiken på ljudkvalitén 😊
nouw.com/oliviaslottes
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Helt okej😌👌🏼nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229